Salgs og leveringsbetingelser

Salgs og Leveringsbestemmelser. 

1. Generelt
EC-Trade.dk  henvender sig både til private samt til erhvervskunder. Alle priser er dagspriser og angivet incl. moms.
Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl samt udsolgte varer.
Bestillinger kan kun afgives via webshoppen. Vi kan ikke behandle ordrer afgivet på anden måde. Vi gør samtidig opmærksom på, at du ikke kan afhente produkter direkte hos EC-Trade.dk, og at EC-Trade.dk ikke har nogen fysisk butik eller showroom, hvor du kan se prøver. 

2. Levering
EC-Trade.dk sender varer med Post Danmark.  Lagervarer afsendes straks vi har registreret din betaling. Varer der ikke er på lager afsendes i henhold til din ordrebekræftelse. Såfremt leveringstiden grundet ændringer i vore leverancer, ændres væsentligt i forhold til den dato som er angivet på ordrebekræftelsen, kontakter vi dig for at høre om du fortsat ønsker varen eller vil annullere ordren. Som udgangspunkt vælger vi billigste forsendelsesform, dvs. B-post for mindre forsendelser, og pakker uden omdeling for større forsendelser. Du skal således selv afhente dine pakker på nærmeste posthus/pakkeshop eller pakkeboks.

Forhør om status på dine varer eller ordrer
Udebliver dine varer, er du altid velkommen til at kontakte os og forhøre om status på dine ordrer.

Leveringsomkostninger
Leveringsomkostninger er anført ud for den enkelte vare.

Ingen levering til Døgnpost og Døgnboks
Der kan ikke leveres til Post Danmarks Døgnpost og Døgnboks ordning.

Ingen levering til udlandet
Der leveres ikke til udlandet, Grønland, Island og Færøerne. 

Levering til ikke brofaste øer
Ved levering til ikke brofaste øer kan der forekomme yderligere fragtomkostninger, som vore standard fragtpriser i systemet ikke kan tage højde for. Vi undersøger hvad fragten koster og meddeler dette pr email.. Det drejer sig bl.a. om øerne Bornholm, Fur, Anholt, Venø, Læsø, Samsø, Fanø, Orø og Ærø. Vi forbeholder os ret til at efterfakturere for færgetillæg samt eventuelt yderligere fragtomkostninger forbundet hermed.

3. Fortrydelsesret
Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele EC-Trade.dk din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved brev eller pr. mail til ltj@ectconsult.dk). Du kan evt. benytte vedhæftede standardfortrydelsesformular (bilag 1), men det er ikke obligatorisk.
Endelig har du også mulighed for at udfylde formularen Produktreturnering på  EC-Trade.dk’s hjemmeside www.ec-trade.dk med angivelse af at du ønsker at returnere grundet fortrydelse inden 14 dage.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.  Vedlæg meget gerne en kopi af ordrebekræftelsen/fakturaen når du refunderer varen.

Følger af fortrydelse

Tilbagesender du varen senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om at du udøver din fortrydelsesret i denne aftale - har du ret til at få dine penge retur, dog skal du selv afholde udgifterne for returnering af dine varer.
EC-Trade.dk gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Bemærk at vi ikke modtager varer sendt ufranco eller pr. efterkrav.

EC-Trade.dk kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil EC-Trade.dk har modtaget varerne retur.
Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

4. Betaling

Kreditkort:
 Betaling med Kreditkort via PayPal. Paypal er en sikker betalingsform, der giver dig garanti for, at dine kontooplysninger er beskyttede.  (Læs evt. mere om sikker betaling på Paypals hjemmeside: https://www.paypal.com/dk)

Bankoverførsel: Når du betaler ved bankoverførsel, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Herefter skal du betale beløbet på ordrebekræftelsen og (VIGTIGT) angive ordre ID, der står i ordrebekræftelsen.

 Danske Bank.
Reg:                      3409
Konto                    13105987

Bankoplysninger fremgår ligeledes af den tilsendte email med ordrebekræftelse.

 5. Reklamation

Er du privatkunde, er alle varer dækket af 2 års reklamationsret. For erhvervskunder er reklamationsretten 12 måneder.
Du er forpligtet til straks og senest dagen efter levering at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Er en vare eller en vares emballage beskadiget ved ankomst, skal du STRAKS reklamere til os på ltj@ectconsult.dk, hvorefter vi vil afhjælpe fejlen så hurtigt som muligt. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.
Hvis der ikke er tid til at få varerne kontrolleret imens fragtmand er til stede, så Noter på fragtbrev / fragtkvitteringen, at varerne modtages med forbehold for transportskade. På denne måde vil det være muligt at få beskadigede varer godtgjort af transportfirmaet, alternativt hvis der intet noteres på fragtbrev er det ikke muligt at få godtgørelse herfor.

Send venligst ikke varer retur uden foregående aftale pr email. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. EC-Trade.dk forbeholder sig ret til at vælge om varen skal krediteres eller ombyttes. Bemærk at vi ikke modtager varer sendt ufranco eller pr. efterkrav.
Udebliver dine varer, er du forpligtet til at reklamere indenfor 1 måned, så vi kan få varerne efterlyst hos transportfirmaet. Reklameres der ikke rettidigt, må du anse varerne for tabt, og du kan ikke opnå kompensation for tabet.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt reklamationen godkendes.

 

 

 

Bilag 1.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til: EC-Trade.dk ApS, Vesterbyvej 12, 2820 Gentofte, CVR. 26735351.

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

 

EC-Trade.dk © 2021