Persondatapolitik

Din personsikkerhed er en vigtig del af vores kundepolitik. Vi lever op til alle regler i persondataloven.

For at gennemføre en bestilling på EC-Trade.dk skal du angive følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Oplysninger afgivet til EC-Trade.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via EC-Trade.dk, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke.

Som registreret hos EC-Trade.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Oplysninger på kunder opbevares i minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan rettes til e-mail ltj@ectconsult.dk.

Ved bestilling på EC-Trade.dk logges din IP adresse med det formål, at videregive informationen til politiet ved deres henvendelse om formodet svindel.

EC-Trade.dk anvender cookies til rent statistiske formål og give dig en bedre brugeroplevelse. En cookie giver ikke adgang til personlige oplysninger om dig, og kan ikke bruges til at spore din identitet.

Du modtager kun direkte kommunikation fra EC-Trade.dk såfremt du har givet dit direkte samtykke, og du kan til enhver tid henvende dig, såfremt du ikke længere ønsker at modtage direkte kommunikation fra os, ved at afmelde dette under menupunktet nyhedsbrev på EC-Trade.dk

EC-Trade.dk © 2019